Hei salut!

Noi suntem Cloud Link.

Solutii web creative pentru tine si afacerea ta!

Trimite un mesaj contact@cloudlink.ro

Cateva cuvinte despre noi

Cloud Link este un Start-up sucevean pornit din pasiunea pentru programare și dorinta de ajuta business-urile din zona noastra sa se digitalizeze si să-și formeze o identitate online cat mai modernă. Prin parteneriate de încredere încercăm sa crestem si sa construim un business sustenabil. Considerăm că afacerile prospere și o creștere constantă pot rezulta prin servicii de calitate care determina clienții sa apeleze în randuri repetate la serviciile noastre. De asemenea, suntem recunoscatori clienților existenți care continua să ne recomande cu drag mai departe. Mai presus de vânzări și rulaj, credem și aspiram la parteneriate de lungă durata cu rezultate măsurabile. Acesta este și motivul pentru care mulți dintre clienții noștri apelează la noi: deoarece suntem implicați și responsabili, dedicam fiecărui proiect toata atentia noastra si ne străduim sa le fim aproape pentru un timp cat mai indelungat.

Cloud Link înseamnă o echipa tanara formata din absolvenți ale unor universități din Statele Unite, Danemarca și din țară. Cosmin, managerul si fondatorul companiei a studiat Computer Science la Illinois Tech Chicago; Raluca, web designerul nostru, a studiat Design & Business la VIA Design University; iar Maria, Ciprian, Catalin si Dumitru, colaboratorii nostrii, au studiat sau încă studiază la Bucuresti, Cluj si Suceava.

Fiind prieteni de mici, dar plecați fiecare prin diferite colțuri ale lumii, ne-am întors acasă și am format o echipa puternica si unită și care își propune sa digitalizeze cat mai multe business-uri într-un mod creativ și profesional. Serviciile noastre cuprind o gama largă de proiecte online, fie ca este vorba despre un site de prezentare, magazin online, platforma custom sau chiar o aplicație mobilă. Toate serviciile Cloud Link se pot livra separat sau la pachet cu o strategie de marketing bine pusă la punct care îți poate aduce businessul cu adevărat la următorul nivel.